Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Fidelizarea e cheia succesului

Membru Bizoo de 15 ani.
4.33
4 stars: Foarte bun
12 pareri

Reparatie, service utilaje de gradina Viking Stihl

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Service reparatii masini Viking REP
Pe stoc
Da
Descriere
Societatea noastra are acreditare pentru relizarea reparatiilor (service) atat in garantie cat si post garantie pentru toate utilajelor pentru gradinarit Viking (Grupul de firme Stihl).

Masini de tuns gazon, tractorase de tuns gazon, motocultoare, tocatoare de gradina, suflante si aspiratoare de frunze electrice, trimere electrice, foarfeci electrice pentru tuns gard viu, etc.

Reparatiile se fac numai cu piese originale si sunt garantate conform legislatiei romane atat pentru motoarele Briggs&Stratton si Kohler cat si pentru restul aplicatiei.

Modalitatea de lucru este urmatoarea:

A.Interventii usoare
Interventiile usoare se realizeaza pe loc in fata clientului.
B.Interventii grele

Interventiile grele sunt interventiile care necesita un timp mai indelungat pentru realizarea lor datorita complexitatii sau a lipsei temporare din stoc a piesei, pieselor de schimb.
In aceasta situatie utilajul va ramane in service pentru evaluare (la solicitare expresa, evaluarea se va face in fata clientului). In urma evaluarii clientul va fi anuntat in legatura cu costurile reparatiei.

In functie de costuri clientul va decide daca utilajul se va repara.Pentru a putea lua o decizie in cunostiinta de cauza clientul va fi consiliat de catre tehnicienii nostrii. Dupa reparatie utilajul va fi ridicat impreuna cu piesele inlocuite.

Reparatiile sunt efectuate de personal tehnic calificat de catre serviciile tehnice ale firmelor importatoare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura