Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Fidelizarea e cheia succesului

Membru Bizoo de 17 ani.
4.33
4 stars: Foarte bun
12 pareri

Atomizor pulverizator Stihl SR200-D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1690 lei Lei
Brand
SR200-D
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Pulverizator extrem de usor, de doar 7.9 kg dotat cu catalizator. Extraordinar de confortabil datorita greutatii scazute si al centrului de greutate aproape de centrul de greutate al corpului. Ideal pentru culturile de orice natura cu inaltime medie (pana la 2,5m).

Specificatii tehnice atomizor SR200-D

Cilindree cm 27,2
Greutate kg 1) 7.9
Debit maxim de aer m / h 2) 780
Distanta de aruncare m 9
Capa citate rezervor solutie l 10
Capacitatea rezervorului de combustibil l 1.1
Va loarea de vibratii m / s 2 3) 1.5
Nivel de presiune acustica dB (A) 4)94

Echipament standard:
Sistem anti-vibratii STIHL
Vibratiile puternice din locurile de prindere ale motouneltelor pot conduce pe termen lung la tulburari de irigatie sangvina la nivelul mainilor si bratelor.

De aceea STIHL a elaborat sistemul antivibratie. La motouneltele cu sistem AV vibratiile din locurile de prindere produse de motorul cu combustie si unealta de lucru in miscare sunt clar reduse.

STIHL motor 2-MIX Dispozitivul este echipat cu un motor cu zgomot redus, 2-MIX. Motorul in doi timpi STIHL cu tehnologie 2-MIX asigura performanta ridicata, turatie mare, economisind in acelasi timp pana la 20% combustibil in comparatie cu modelele fara tehnlogie 2 Mix.
Capac recipient cu maner Deschiderea si scoate capacul containerului este posibil datorita manerului practic incastrat cu o singura mana. Deschiderea mare de umplere va ajuta sa umpleti rapid bazinul si eliminati orice pierdere a lichidului.

Catalizator Evacuarea de substante nocive la motounelte - cunoscuta ca flamura in doi timpi - poate conduce la iritatii ale ochilor si mucoaselor utilizatorului, poluand mediul. Catalizatorul elaborat pentru prima oara de STIHL, cu care STIHL a stabilit repere la nivel international, reduce partea de hidrocarburi din gazul de evacuare cu pana la 60%.

Guler de protectie Orice deversare, in timpul umplerii este oprita de gulerul de protectie si lichidul nu poate ajunge pe spatele utilizatorului. In acest fel va pastrati spatele uscat tot timpul.
Design compact Confort excelent la purtare datorita designului compact cu greutate scazuta si aproape de centrul de greutate al corpului.
Easy Start Logic Sistem de pornire cu pompa de amorsaj, demaror easy start si comanda soc usor de folosit.

Se asigura service, piese de schimb si consumabile atat in garantie cat si post garantie.

Atentie, pretul promotional afisat cat si bonusul sunt valabile in limita stocului disponibil pana la 30.06.2017.
Bonus: 1/2l ulei pentru amestec si o masura gradata pentru realizarea corecta a amestecului.

In afara acestei perioade pretul va fi1990 lei cu TVA
Bonus: 1/2l ulei pentru amestec si o masura gradata pentru realizarea corecta a amestecului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura