Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Fidelizarea e cheia succesului

Membru Bizoo de 17 ani.
4.33
4 stars: Foarte bun
12 pareri

Scarificator gazon Viking LB540 (motor cu benzina)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2857 lei Lei
Brand
LB540
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Scarificatorul de gazon este un utilaj indispensabil pentru pastrarea prospetimii gazonului d-voastra. Iarba uscata ce se acumuleaza pe gazon este benefica acestuia atata timp cat este in strat subtire(pastreaza umiditatea in sol in perioada caniculara).

Daca grosimea stratului de iarba uscata este mare acesta va creea probleme gazonului impidicand apa sa patrunda la radacina firului de iarba, sufocand-o.Locul sufocat ramane gol iar muschii si buruienile isi fac aparitia. Scarificatorul Viking cu ajutorul celor 7 lame duble cu 14 margini taietoare indeparteaza iarba uscata muschii si ierburile de pe peluza.

Multiplele crestaturi facute fragmenteaza solul iar apa si substantele nutritive vor ajunge mai usor la radacina ierbii.

Cu ajutorul celor 6 trpte de reglare a adancimii ce se pot seta de pe manerul masinii va puteti stabili adancimea optima de lucru astfel incat sa nu deteriorati radacina ierbii.

Posibilitatea de a ridica cutitele de la maneta de pe maner din pozitia de lucru in cea de depozitare face mai usoara manevra de intoarcere a masinii.
Prin lierea manerului si sprijinirea masinii pe roti si manere se poate face curatirea usoara a scarificatorului.

Scarificatorul VIKING LB540 cu motor termic(Briggs&Stratton USA) garanteaza o buna performanta chiar si pe peluze de mari dimensiuni.

Caracteristici tehnice scarificator VIKING LB540

Motor BRIGGS&STRATTON seria 650RS
Latimea de lucru 38cm
Adancimea taieturii 25mm cu 6 trepte de reglaj
Carcasa Polymer
Numar lame 7 lame duble
Numar muchii taietoare 14
Dimensiuni roti F/S 180/180mm
Greutate 32Kg
Accesorii obtionale sac colector

BONUS: doza de ulei necesara pentru pornirea si rodajul motorului timp de 5 ore de lucru cat si doza pentru schimbul de ulei urmator.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura