Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Fidelizarea e cheia succesului

Membru Bizoo de 17 ani.
4.33
4 stars: Foarte bun
12 pareri

Reparatie service tractor, tractoras de tuns gazon

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Service reparatie tractoras  iarba
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Societatea noastra executa service/ reparatii pentru o gama larga de tractoare/tractorase de tuns gazon/iarba.

Pentru tractoarele/tractorasele produse de Viking (grupul de firme Stihl Germania) societatea noastra executa reparatii atat in garantie cat si postgarantie atat pentru motorul Briggs&Stratton cu care este echipat tractorasul cat si pentru intreg utilajul,

Pentru tractoarele/tractorasele de tuns gazon/iarba realizate de alti producatori societatea noastra asigura service doar pentru motoare cu conditia ca acestea sa fie Briggs&Stratton, Kohler sau Honda.

Pentru alte tipuri de motoare va putem ajuta cu interventii care nu necesita piese de schimb ci doar curatire si reglaj.

Reparatiile se executa numai cu piese originale de catre un personal calificat.

Modalitatea de lucru este urmatoarea:

A.Interventii usoare
Interventiile usoare se realizeaza pe loc in fata clientului.
B.Interventii grele

Interventiile grele sunt interventiile care necesita un timp mai indelungat pentru realizarea lor datorita complexitatii sau a lipsei temporare din stoc a piesei, pieselor de schimb.
In aceasta situatie utilajul va ramane in service pentru evaluare (la solicitare expresa, evaluarea se va face in fata clientului). In urma evaluarii clientul va fi anuntat in legatura cu costurile reparatiei.

In functie de costuri, clientul va decide daca utilajul se va repara sau nu.Pentru a putea lua o decizie in cunostiinta de cauza clientul va fi consiliat de catre tehnicienii nostrii. Dupa reparatie utilajul va fi ridicat impreuna cu piesele inlocuite
Trimite mesaj
Din Gura in Gura