Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Fidelizarea e cheia succesului

Membru Bizoo de 17 ani.
4.33
4 stars: Foarte bun
12 pareri

Service, reparatie motor masina de tuns Honda

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
SERVICE, REPARATE MOTOR HONDA
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Service, reparatii motoare Honda montate pe motocultoare, generatoare, masini de tuns gazon, motopompe, maiuri compactoare, aparate de spalat cu jet sub presiune etc.

Incepand din anul 2013 societatea noastra are acreditare pentru repararea in garantie cat si post garantie a motoarelor HONDA, montate pe diverse aplicatii cum ar fi motocultoare, motocoase, masini de tuns gazon, motopompe, maiuri compactoare, placi vibrante etc..

Reparatiile se fac numai cu piese originale si sunt garantate conform legislatiei romane.

Modalitatea de lucru este urmatoarea:

A.Interventii usoare
Interventiile usoare se realizeaza pe loc in fata clientului.
B.Interventii grele

Interventiile grele sunt interventiile care necesita un timp mai indelungat pentru realizarea lor datorita complexitatii sau a lipsei temporare din stoc a piesei, pieselor de schimb.
In aceasta situatie utilajul va ramane in service pentru evaluare (la solicitare expresa, evaluarea se va face in fata clientului).In urma evaluarii clientul va fi anuntat in legatura cu costurile reparatiei.

In functie de costuri, clientul va decide daca utilajul se va repara sau nu. Pentru a putea lua o decizie in cunostiinta de cauza clientul va fi consiliat de catre tehnicienii nostrii.Dupa reparatie utilajul va fi ridicat impreuna cu piese inlocuite.

Reparatiile sunt efectuate de personal tehnic calificat, personal ce se ocupa si de repararea atat in garantie cat si post garantie a produselor STIHL, VIKING, BRIGGS&STRATTON, MAKITA, MAKTEC, DOLMAR.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura