Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Fidelizarea e cheia succesului

Membru Bizoo de 17 ani.
4.33
4 stars: Foarte bun
12 pareri

Service, reparatie aparat, curatitor cu presiune

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Aparat de spalat cu presiune
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Societatea nostra executa service, reparatii la aparate de spalat cu jet sub presiune cu motor electric si motor termic cu benzina.

Pentru aparatele cu motor electric produse de Stihl Germania si Makita Japonia se asigura service atat pentru motoare cat si pentru celelalte componente ale aparatului.
Pentru aparatele dotate cu motoare termice cum ar fi: Kohler, Briggs&Straton, Honda si Rubin Subaru se asigura doar service pentru motoare si mai putin pentru restul aplicatiei.

Pentru produsele STIHL si MAKITA se asigura service atat in garantie cat si postgarantie, societatea noastra avand acreditare pentru aceste interventii.

Pentru alte tipuri de motoare termice se asigura doar interventii de reglaj si intretinere fara inlocuire de piese.

Modalitatea de lucru este urmatoarea:

A.Interventii usoare
Interventiile usoare se realizeaza pe loc in fata clientului.
B.Interventii grele

Interventiile grele sunt interventiile care necesita un timp mai indelungat pentru realizarea lor datorita complexitatii sau a lipsei temporare din stoc a piesei, pieselor de schimb.
In aceasta situatie utilajul va ramane in service pentru evaluare (la solicitare expresa, evaluarea se va face in fata clientului). In urma evaluarii clientul va fi anuntat in legatura cu costurile reparatiei.

In functie de costuri, clientul va decide daca utilajul se va repara sau nu. Pentru a putea lua o decizie in cunostiinta de cauza clientul va fi consiliat de catre tehnicienii nostrii. Dupa reparatie utilajul va fi ridicat impreuna cu piesele inlocuite
Trimite mesaj
Din Gura in Gura