Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Fidelizarea e cheia succesului

Membru Bizoo de 16 ani.
4.33
4 stars: Foarte bun
12 pareri

Reparatie, service motocultor, motosapa, motocultivator

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Motor: Honda Kohler Briggs&Stratton
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Societatea noastra executa service, reparatii pentru motoarele cu care sunt echipate diverse motosape, motocultivatoare motocultoare.

Pentru motoarele Briggs&Stratton, Honda si Kohler reparatiile se executa cu piese de origine.

Pentru motocultoarele VIKING (Grupul de firme STIHL) si BCS (AGRISORG) se asigura piese de schimb si consumabile pentru intreg utilajul atat in garantie cat si postgarantie.

Modalitatea de lucru este urmatoarea:

A.Interventii usoare
Interventiile usoare se realizeaza pe loc in fata clientului.
B.Interventii grele

Interventiile grele sunt interventiile care necesita un timp mai indelungat pentru realizarea lor datorita complexitatii sau a lipsei temporare din stoc a piesei, pieselor de schimb.
In aceasta situatie utilajul va ramane in service pentru evaluare (la solicitare expresa, evaluarea se va face in fata clientului).In urma evaluarii clientul va fi anuntat in legatura cu costurile reparatiei.

In functie de costuri, clientul va decide daca utilajul se va repara sau nu.Pentru a putea lua o decizie in cunostiinta de cauza clientul va fi consiliat de catre tehnicienii nostrii. Dupa reparatie utilajul va fi ridicat impreuna cu piesele inlocuite

Atentie!!!! Pentru alte tipuri de motoare se asigura service in limita in care reparatia nu necesita piese de schimb ci doar reglaje si intretinere.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura