Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Fidelizarea e cheia succesului

Membru Bizoo de 16 ani.
4.33
4 stars: Foarte bun
12 pareri

Reparatie, service motoare, masina, freza, turbina de zapada

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Motoare Honda, Briggs&Stratton
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Societatea noastra executa service, reparatii pentru motoarele cu care sunt echipate diverse freze de zapada, turbine de zapada.

Pentru motoarele Briggs&Stratton, Kohler si Honda reparatiile se executa cu piese de origine si se asigura garantie conform legislatiei romane.

Atentie!!! Pentru alte tipuri de motoare se asigura service doar in conditiile in care reparatie nu implica piese de schimb ci doar reglaje si intretinere.

Pentru frezele de zapada Snapper produse de Briggs&Stratton Usa se asigura service piese de schimb si consumabile pentru intreg utilajul nu doar pentru motor.

Modalitatea de lucru este urmatoarea:
A.Interventii usoare
Interventiile usoare se realizeaza pe loc in fata clientului.
B.Interventii grele

Interventiile grele sunt interventiile care necesita un timp mai indelungat pentru realizarea lor datorita complexitatii sau a lipsei temporare din stoc a piesei, pieselor de schimb.
In aceasta situatie utilajul va ramane in service pentru evaluare (la solicitare expresa, evaluarea se va face in fata clientului). In urma evaluarii clientul va fi anuntat in legatura cu costurile reparatiei.

In functie de costuri, clientul va decide daca utilajul se va repara sau nu. Pentru a putea lua o decizie in cunostiinta de cauza clientul va fi consiliat de catre tehnicienii nostrii. Dupa reparatie utilajul va fi ridicat impreuna cu piese inlocuite
Trimite mesaj
Din Gura in Gura