Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Fidelizarea e cheia succesului

Membru Bizoo de 17 ani.
4.33
4 stars: Foarte bun
12 pareri

Reparatie, service motor generatoare curent, sudura

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Service reparatie motor generator
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Urmare a solicitarilor venite din piata societatea noastra a hotarat sa-si largeasca gama de servicii venind astfel in intampinarea utilizatorilor de generatoare electrice si de sudura, astfel incepand de anul acesta executa service, reparatii pentru motoarele cu care sunt echipate diverse generatoare de curent si generatoare de sudura.

Modalitatea de lucru este urmatoarea:

A.Interventii usoare
Interventiile usoare se realizeaza pe loc in fata clientului.
B.Interventii grele

Interventiile grele sunt interventiile care necesita un timp mai indelungat pentru realizarea lor datorita complexitatii sau a lipsei temporare din stoc a piesei, pieselor de schimb.
In aceasta situatie utilajul va ramane in service pentru evaluare (la solicitare expresa, evaluarea se va face in fata clientului).In urma evaluarii clientul va fi anuntat in legatura cu costurile reparatiei.

In functie de costuri, clientul va decide daca utilajul se va repara sau nu.Pentru a putea lua o decizie in cunostiinta de cauza clientul va fi consiliat de catre tehnicienii nostrii. Dupa reparatie utilajul va fi ridicat impreuna cu piesele inlocuite

Pentru motoarele Briggs&Stratton, Robin Subaru si Honda reparatiile se executa cu piese de origine.

Atentie!!! Pentru alte tipuri de motoare se executa doar lucrari ce nu necesita piese de schimb, cum ar fi diverse reglaje si operatii de intretinere.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura